Anti-Euroline?

In ultimul timp au inceput sa apara bloguri Anti-Euroline pe care posesorii de carduri Euroline si Prompt Activ se plang de modul in care EFG Retail Services intelege recuperarea creditului acordat de ei pentru achizitionarea de produse din magazinele gen Altex,Media Galaxy etc.
Esti posesor de card Euroline sau Prompt Activ?Atunci nu ai de ce sa nu fi nemultumit de acestea pentru ca ai de ce.Au o modalitate de plata a ratelor care este menita sa "zapaceasca o mica parte" din clientii care au aplicat la o rata de acest tip.Lipsa contractului la acordarea creditului este primul lucru care ar trebui sa va dea de gandit atunci cand vreti sa achizitionati un anumit produs cu acest tip de creditare aceasta fiind o strategie bine pusa la punct de EFG Retail Services IFN SA. La inceput ei va comunica verbal cateva conditii de plata urmand mai apoi sa va dea repede contractul sa-l semnati ca sa va agate, si creditul este "aprobat in regim de urgenta" ,maxim o ora,ca sa nu mai ai timp sa te razgandesti, dar niciodata sa nu va treaca prin cap ca ati putea primi o copie a contractului pe care tocmai l-ati semnat.

Odata "agatat" trebuie sa ai grija si sa platesti la timp cel putin suma minima de plata care este de 3.5% din suma ramasa de achitat la care a fost adaugat inca de la inceput si comisionul de acordare credit in valoare de 9.9%...conform listei de mai jos.
Dobanda 0%
Comision de acordare a liniei de credit* 9.9%
Comision emitere card 30 LEI
Comision retragere numerar 1.9%, min. 9 LEI
Suma minima de plata lunar 3,5% (minim 10 Lei)
Comision plata intarziata 45 LEI
Comision lunar de administrare* 2.99%
Comision de depasire limita de credit 5%
Si foarte importanta este si atentionarea de mai jos...
ATENTIE! Plata cardului se va face in termen de 15 zile de la data emiterii extrasului de cont, incepand cu a doua zi dupa emiterea acestuia. Plata se va face cu 7 zile inainte de scadenta pentru cazurile in care se face prin mandat postal sau prin transfer bancar.
Si inca ceva...
*Comisionul de acordare a liniei de credit si comisionul lunar de administrare din tabel sunt cele pentru produsul de creditare standard. Acestea pot sa varieze in functie de comerciantul la care se face aplicatia de credit, si sunt stipulate in Conditiile generale pentru acordarea si utilizarea liniei de credit.
Daca nu aveti suficiente informatii care sa va ajute in luarea unei decizii asupra acestei modalitati de creditare este suficient sa intrati pe site-ul lor www.euroline-cards.ro si sa cititi acolo ceea ce nu vi se va spune niciodata in magazinele unde se fac aceste tipuri de rate cu carduri Euroline.Este foarte important sa fiti bine informati pentru a nu ajunge in situatia celor care s-au "lipit" de datorii fabuloase fata de Efg Retail Services si nu mai au nici o sansa in ceea ce priveste achitarea sumelor restante. Exemple cu cei ce nu au inteles acest "sistem" de plata a ratelor gasiti aici: http://antieuroline.wordpress.com/2008/04/22/cei-cu-cardurile-euroline-sunt-nite-escroci/

Un articol interesant pe aceasta tema gasiti si aici: http://www.capital.ro/articol/creditul-cu-buletinul-arde-buzunarele-restantierilor-127333.html

Comentarii