Va urma..."Cum faci card ePassporte".

Sunt convins ca multi dintre voi ati cautat tutoriale si informatii despre cardul ePassporte,mai ales cei care au ales sa faca videochat fara studio...ei bine in curand voi termina un tutorial despre cum trebuie procedat pas cu pas pentru a face cont si card pe site-ul celor de la ePassporte. De multe ori pe internet gasesti informatii incomplete sau gresite despre acest card, este "marele secret" pe care il pastreaza multi dintre posesorii lui si pe care eu il voi destrama in urmatoarea postare.

Update post:  01.05.2010
Nu se va mai publica acest tutorial...pentru cine doreste sa faca card si cont ePassporte va rog sa ma contactati direct.

Comentarii

  1. Salut!Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio.Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!Si suntem alaturi de tine si la bine si la rau. Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci!Cu stima Vlad. O Zi Buna!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie!
Spam-ul nu este tolerat sub nici o forma pe acest blog.