CHELOO: "AS VREA SA DONEZ SPERMA PENTRU GUVERNUL ROMANIEI"

Saptamana s-a incheiat in focuri in „Fabrica Dementa” de la Radio 21. Dupa declaratia Ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, cea prin care anunta contul in care se pot face donatii catre statul roman, Orlando, Blaj si Bubanu s-au mobilizat vineri si au initiat campania „Fii DEMENT! Ajuta statul!”.
„In urmatoarea perioada, vom aduna in fiecare dimineata cate un obiect de la vedete din Romania, pentru ca bani cu siguranta nu are nimeni sa doneze, iar apoi vom face un pachet si le vom duce la Guvern. Orice obiect e bine venit”, a povesti Blaj. Prima vedeta care a aderat acestei campanii initiate de Fabrica Dementa a fost Cheloo.
„In primul rand as vrea sa fac o donatie de sperma pentru Guvernul Romaniei. Poate din milioanele de „mostre”, iese si unul normal la cap. Tara asta are nevoie de maini care sa munceasca si creiere care sa le conduca. Atat! In rest nu are nevoie de nimic, e deja bogata”, a explicat Cheloo.
La insistentele lui Bubanu, artistul a cautat cu mintea prin lucrurile pe care le-ar putea dona statului si in final, a contribuit cu un patent. Campania „Fii Dement! Ajuta statul!” continua saptamana viitoare. Orlando, Blaj si Bubanu vor livra personal obiectele donate la Guvern.


 Sursa: Kappa.ro

Comentarii