Disperarea datornicilor Euroline

De aproximativ 9 luni m-am abonat la postari pe un blog Anti-Euroline si de atunci nu trece o zi fara sa primesc cate un newsletter in care sunt instiintat ca s-a mai postat ceva acolo. Cei care au ramas cu ratele in urma incearca acum sa se incurajeze pe astfel de blogarse sa nu-si mai achite ratele (tipic romanesc).
Este evident faptul ca unii dintre indivizii de pe acel blog cred ca pot lua bani cu imprumut si apoi sa nu mai plateasca. Astfel de oameni sunt nocivi pentru cei corecti care vor sa platesca pentru simplul fapt ca cineva mai naiv care din greseala ajunge pe acel blog si vede citate din legi si minciuni cum ca nimeni nu are ce sa-ti faca daca nu mai platesti deloc ratele s-ar putea sa creada si sa faca intocmai.Oare daca aveti dreptate de ce nu-i dati in judecata fratilor ca la legi observ ca va pricepeti.Din cauza unora ca voi care nu mai platesc rate si care fac tot felul de fraude bancare suntem prost vazuti in afara si avem tot felul de interdictii (ex. PayPal sau ePassporte).Cu ce drept cereti voi sa va fie sterse datoriile daca ati luat banii si nu ati stiut ca trebuie sa platiti comisionul + rata la aragazul cumparat?Va obligat cineva sa luati banii sau aragazul?
Iata doua citate de pe acel blog...asa de demo.
bebe Says:
May 15, 2010 at 3:20 pm
"SI EU PLATESC DE 3 ANI SI TOT ACEIASI SUMA AM DE ACHITAT. DE PE CARD AM MAI SCOS SUME DE BANI MICI.DACA NUMAI PLATESC CE POATE SA-MI FACA.VA MULTUMESC"

diana Says:
June 12, 2010 at 6:22 pm

"NU MAI PLATITI NIMIC. NU AU CE SA VA FACA VOI NU ATI SEMNAT UN CONTRACT DE CREDIT VOI ATI SEMNAT DOAR O CERERE DE ELIBERARE CARD . AM LUCRAT IN ALTEX TIMP DE 3 ANI PE RATE SI POT SA VA SPUN CA CEI DE LA ERS SUNT O SOCIETATE DE CREDITARE FINANTARE SI NU AU FIRMA DE RECUPERARE.( cel putin nu avea in perioada in care eu lucram ) La telefon raspund foarte greu si nu stiu sa va raspunda la intrebari."

Comentarii