Cardul si contul ePassporte

Ce este si cum se foloseste cardul si contul ePassporte?

Este un card Visa Electron din plastic care se foloseste impreuna cu un card Visa Virtual ePassporte. Pentru a intra in posesia unui asemenea card utilizatorul trebuie mai intai sa-si deschida un cont personal  la www.ePassporte.com si sa il alimenteze cu cel putin 40 $ care folosesc la activarea cardului virtual (5$) si achizitionarea cardului de plastic (35$).
  • Ce este cardul Visa Virtual: - Acest card este dupa cum ii spune si denumirea virtual, deci nu este de plastic si nu il puteti avea fizic.Il veti primi odata ce se activeaza contul ePassporte in casuta postala de acolo si acesta este compus dintr-un numar de card format din 12 cifre, data expirarii, numele utilizatorului si codul de siguranta format din 3 cifre (CV2), exact datele care se gasesc pe un card obisnuit.Aceste date le puteti folosi numai pentru cumparaturile online.
  • Ce este cardul ePassporte Visa Electron: - Acesta este un card de plastic pe care il puteti achizitiona direct din contul ePassporte numai dupa ce ati activat Cardul Virtual acestea doua fiind legate unul de altul.Dupa ce ati apasat butonul de achizitionare aflat in cont veti fi directionat catre o pagina unde va trebui sa completati adresa de livrare a cardului de plastic acesta ajungand la destinatie in maxim o luna prin posta obisnuita intr-un plic in care se va afla atat cardul cat si instructiunile de activare a acestuia. Acest card il veti putea folosi numai pentru a scoate bani de la bancomat si a plati diferite cumparaturi acolo unde se poate plati cu cardul. Nu se poate utiliza la cumparaturi online .Atentie la datele personale pe care le introduceti in cont deoarece ePassporte va va cere sa uploadati documente necesare pentru stabilirea identitatii utilizatorului si a domiciliului acestuia.
  • Pe scurt contul de la ePassporte este un veritabil online-banking care pune la dispozitia utilizatorului extrase cont si toate informatiile necesare cu privire la situatia lui finaciara instant, singura diferenta fiind aceea ca nu foloseste conturi bancare cum folosesc bancile obisnuite (ex. IBAN) metoda de transfer fiind id-ul de utilizator al celui spre care se transfera o anumita suma. De exemplu daca utilizatorul se logheaza in contul lui personal ePassporte cu id-ul "Gheorghe"  acelasi id va fi folosit de cei care vor trimite bani sub forma de plata inspre el.
  • Din pacate acest card nu se poate alimenta decat dintr-un cont bancar aflat in USA sau de la alti utilizatori care detin conturi ePassporte Business (programe de afiliere, cazinouri online, site-uri de videochat cum ar fi ImLive sau LiveJasmin etc.).


Pentru mai multe informatii si ajutor va rog folositi sectiunea contact a acestui blog.

Comentarii