Se fura la vedere sub pretextul "donati 2 euro pentru sinistrati".

Campanii mincinoase au inceput sa apara ca de obicei pe sursele media din Romania care incearca sa jefuiasca romanii la vedre de minim 2 euro/cap de fraier.

NE JEFUIESC CU TELEVIZORUL!!!
De ce sa donam bani pentru ceva pentru care noi primim milioane de euro de la UE pentru infrastructura si o multime de alte lucruri care ar trebuii sa ne faca mai europeni? Suntem noi de vina ca banii cu care trebuia sa se faca diguri au ajuns in buzunarele politicienilor care acum incearca sa ia alti bani de la populatia saraca pentru ajutoare care nu vor ajunge niciodata la cei nevoiasi?
De ce 2 euro? Pentru ca nimeni nu poate cere socoteala pentru o asa suma mica si nici nu are cum sa verifice daca banii pe care ii doneaza ajunge unde trebuie....sunt doar 2 euro. A vazut cineva cu ochii lui in ce directie au luat-o banii facuti din donatii? Nu cred si sunt convins ca multi fac foamea exact in acest moment in locurile inundate cu toate ca Realitatea se lauda ca a strans 2 sute si ceva de mii de euro....ma lasi?
Se vor fura alti bani din bugetul de stat ( adica de la noi) si de la populatie direct cu ajutorul massmedia pe care o controleaza jigodiile de politicieni si tot nu vor face nenorocitele alea de diguri care se sparg cel putin odata la 2 ani.
Drept urmare va invit sa donati in zadar pentru sinistratii care vor face foamea si vor fi inundati si la anul... Acei 2 euro pe care ii veti dona prin sms vor fi o caramida intr-un perete din vila unui primar sau politician care se vor imbogatii de pe urma acestor calamitati.

Comentarii