Videochat-ul, o afacere de milioane de dolari

De mai bine de 10 ani, o afacere de milioane de dolari infloreste in Romania! Se numeste videochat si este un business despre care putini au curajul sa vorbeasca.


Cifre neoficiale arata ca in toata tara exista cateva mii de studiouri in care fete frumoase se imbraca provocator si discuta pe chat cu barbati timizi, posesori de carduri.

Jessie e una din miile de fete care v-ar putea ispiti pe un site de adulti. Are 22 de ani si lucreaza in videochat de cand e majora. Crede ca are destula experienta cat sa duca de nas orice barbat.
 
"Absolvisem facultatea si cautam un job. Aveam mai multe variante, doar ca in momentul in care am intrat pe net si am vazut site-ul vorbeau de venituri substantiale si atunci evident ca m-a tentat."
 
E foarte atenta la felul cum arata si investeste in ingrijire personala in jur de 300 de dolari in fiecare luna. Nu e mult, pentru ca atunci cand e in forma castiga pana la 4.000 de dolari, tot pe luna.Desi le-a ascuns la inceput, parintii si iubitul ei au aflat cu ce se ocupa si in timp s-au obisnuit cu ideea.
 
Veti fi uimiti, dar cei care lucreaza in breasla spun ca mai mult de jumatate din modele sunt studente.

Comentarii