Probleme la ePassporte

Visa explica suspendarea cardurilor ePassporte.

Santa Monica, California - Visa International a facut o declaratie cu privire la suspendarea programului Visa ePassporte care opera afacerea prin St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Ltd., potrivit lui Brian Krebs de la KrebsonSecurity.com blog.

Krebs spune ca a primit aceasta declaratie de la Visa in jurul orei 10 am PT si suna cam asa:

"La cererea St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank (SKNA), la 2 Septembrie 2010 Visa blocheaza accesul in reteaua sa a cardurilor preplatite emise de SKNA si operate de ePassporte.com datorita unor deficiente de program. ePassporte.com este o afacere independenta care este in colaborare cu St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank.
Este foarte important de stiut ca posesorii de carduri emise de SKNA pot avea acces la fondurile disponibile prin intermediul SKNA direct sau prin agentul acestuia ePassporte.com.
Visa se angajează să menţină integritatea reţelei sale globale de plată si se asigura ca programele ce folosesc acest sistem de carduri Visa preplatite adera la conditiile stricte si la cerintele acestui tip de program."

Posted Sep 7th, 2010  02:46 PM by Tom Hymes

Cititi articolul complet aici: http://business.avn.com/articles/Visa-Issues-Statement-on-Suspended-ePassporte-Accounts-411375.html
Sursa: avn.com

Comentarii