S-a plans la politie pentru ca a fost inselat de doua prostituate...

Ryan McNames in varsta de 19 ani din statul Missouri a raportat la politie faptul ca sambata seara (20.11.2010) a platit doua prostituate cu suma de $60 pentru servicii sexuale iar acestea nu si-au respectat intelegerea inselandu-l. McNames spune ca una dintre ele trebuia sa-i arate sanii in timp ce cealalta avea sa presteze sex oral,conform intelegerii, toate acestea la el acasa in Columbia Regency Trailer Court.
Politia explica cazul expus de reclamant.
"In timp ce una dintre ele s-a dezbracat aratandu-i sanii colega acesteia care trebuia sa faca sex oral i-a luat banii (inainte de a-si oferii serviciul) dupa care acestea au iesit pe usa in fuga, au sarit in masina si au fugit."
Asta a fost greseala ce-a mai mare pe care putea sa o faca tanarul de 19 ani. El a raportat cazul la politie si a cerut ca acestia sa contacteze prostituatele pentru a-i recupera $40 din cei $60. McNames a recunoscut de asemenea ca stia ca este ilegal sa platesca pentru servicii sexuale. A fost arestat pentru aceasta infractiune, i-au facut poza de mai sus si l-au eliberat dupa ce si-a platit amenda de $500.

Sursa: Thesmokinggun.com

Comentarii