Camine Private Bucuresti - "Servicii integrate de cazare..."

...Teapa! Nu va lasati pacaliti de titlul pompos afisat pe prima pagina atungi cand cautati pe google folosind cuvintele cheie "camine private" sau "camine private Bucuresti". Acest "Camine Private Bucuresti" este de fapt o singura cladire care presteaza servicii de cazare ilegal fara a avea autorizatiile necesare pentru a functiona. Cladirea in sine are patru nivele fiecare etaj avand cate trei camere in care se inghesuie patru respectiv sase studenti/camera in paturi supraetajate din metal, genul celor din armata. Pretul unui loc in acel "camin privat" este de 150 de Euro/luna plus o garantie tot de 150 de Euro iar contractul trebuie facut pe minim 10 luni.

 Dezavantajele pe care le-au vazut multi studenti (si eu) la acest camin sunt:
 • Nu arata ca in poze decat de afara
 • Mizeria si mirosurile de mancare stricata sunt la ele acasa (curatenie se face rar)
 • Nu ai unde sa speli si sa gatesti
 • O singura baie/etaj care trebuie impartita de 14 persoane
 • Nu au extinctoare pe fiecare etaj ( e clar ca nu au autorizatie de la pompieri )
 • Absolut toti cei cu care se discuta de la Administrator pana la paznici sunt angajati la negru si nu raspund de banii pe care ii incaseaza atunci cand trebuie sa recuperezi garantia de la ei.
 • Obiceiul prost de a nu taia facturi pe banii de chirie iar atunci cand o fac este o factura "suspecta" facuta la calculator in graba
 • Firma in sine are nume de firma de constructii ( SC Exemplu Construct SRL)
 • Program de vizite de maxim 2 ore in intervalul 8:00 - 20:00
 • Internet exista numai cand vor ei sa sune la RDS sa-l repare ( se strica des si nu le pasa )...
....si altele mai marunte dar la fel de enervante.

Cunosc personal un caz in care o fata nu a mai suportat sa stea in camin si a plecat cu 4 luni inainte sa se termine contractul...nu a mai vazut nici un ban diferenta si nici garantie desi Administratorul cladirii facuse cu ea o hartie pe care scria ca societatea fantoma (SC Exemplu Construct SRL) se obliga sa-i plateasca 400 si ceva de Euro. Chiar si asa a preferat sa plece decat sa mai stea acolo.
Site-ul de prezentare a cladirii este camineprivate.ro, acolo ve-ti gasi niste poze facute acum mai bine de 3 ani cand caminul arata acceptabil spre deosebire de prezent. Nu va obositi sa mai sunati la numerele de telefon de la pagina "contact" pentru ca acel Administrator (angajat si el odata la negru) nu mai este de mult in functie.  Adresa este insa valabila...

Pentru mai multe surse de informare cu privire la acest camin puteti cauta pe google folosind cuvantul cheie camineprivate.ro si ve-ti vedea ca nu exagerez cu nimic... Sunt multi studenti trecuti prin el si parerea lor spusa pe diferite forumuri conteaza, mai ales atunci cand nu stii de ce sa te feresti.


.

Comentarii

 1. si eu am stat la un camin privat din Titan...ne-au promis marea cu sarea la inceput, femeile care trebuiau sa faca curatenie stateau de vorba cu muncitorii care se faceau ca zugravesc :), gunoiul se depozita in baie asa ca in week-end trebuia sa escaladezi mai intai mormanul de gunoi ca sa faci si tu o baie sau sa mergi la toaleta, "bucataria" era doar o camera cu o plita electrica plina de grasime si o chiuveta defecta..si pretul, ei bine daca erau 4 in camera era undeva la 345 lei, 3 in camera undeva la 400 si ceva iar daca erau 2 se ridica la 500. In fine camera era aceeasi, diferenta consta in nr de paturi..asa ca...uitati-va bine!!!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atentie!
Spam-ul nu este tolerat sub nici o forma pe acest blog.