Linux/Windows - Web Hosting de la Arvixe

http://www.arvixe.com/1657.html
Intr-o zi m-am hotarat sa-mi fac un website pe care sa-l administrez singur. Am cumparat script si am inceput sa caut un loc unde sa-l gazduiesc ieftin iar spatiul pe disc sa nu fie unul foarte mic.. Buuuunnn! Am cautat prima data in Romania la X-Servers, CreareSite si la inca cateva d-astea anonime care le-am gasit si eu pe net. Unde ma uitam numai restrictii, ba ca nu ai voie aia ba ca nu ai voie aialalta, spatiu putin, trafic limitat, 2 sau 3 baze Msql, te ameninta ca daca ai prea mult trafic te inchide definitiv (asta ca sa cumperi un pachet mai scump) si asa mai departe....de parca ar vrea sa te sperie ca sa nu cumperi de la ei. 

De ceva timp folosesc serviciile de Web Hosting din Statele Unite si anume de la Arvixe.com. Au preturi incepand de la $4 / luna si aproape totul este nelimitat asa cum ar trebui sa fie iar unul din avantaje este ca este ca poti sa platesti serviciile de web hosting lunar, odata la 6 luni, pe an sau pe doi ani. La noi platesti pe un an si te trezesti ca "te taie" dupa o luna ca sa te oblige sa cumperi un pachet de 15 ori mai scump. Sfatul meu este sa cautati sa gazduiti ce aveti de gazduit in afara pentru ca este mult mai ieftin si ai mai multe optiuni cand iti alegi pachetul de hosting.

Cateva avantaje ale serviciilor de web hosting de la Arvixe sunt:
  • Spatiul pe disc este nelimitat  absolut la orice pachet de web hosting cumparat
  • Traficul este de asemenea nelimitat indiferent de pachetul de web hosting cumparat
  • Ai un domeniu gratuit la oricare dintre pachete
  • Preturi incepand de la 4$/luna
  • Suport tehnic si suport vanzari non-stop disponibil gratuit pe site printr-o aplicatie gen messenger sau la telefon...sau e-mail
  • Imediat dupa achizitionare ai la dispozitie contul si domeniul pentru a putea sa-ti instalezi site-ul
  • Aplicatie care instaleaza automat bloguri php (ex. Wordpress), forumuri etc.
  • Daca te razgandesti ai la dispozitie 60 de zile in care iti poti cere banii inapoi
...si multe altele.

Vizitati acest site (www.arvixe.com) si comparati serviciile si preturile de acolo cu cele oferite de oricare dintre cei ce ofera Web Hosting in Romania.

Comentarii