PHP Melody - Video Script CMS

Vrei sa ai un site cu videoclipuri si nu stii de unde sa incepi, de unde sa-l cumperi sau unde sa-l gazduiesti? Ai ajuns unde trebuia. PHP Melody este un script open source care iti permite sa iti customizezi website-ul asa cum vrei.

Sa-ti faci un site video NU este chiar asa usor....sau este?

In mod normal un astfel de site costa o caruta de bani si este greu de folosit pentru cine nu are experienta insa PHP Melody nu este deloc asa. Optimizat pentru performanta acest script permite atat upload pe server cat si preluarea automata a filmuletelor/videoclipurilor de pe YouTube astfel incat sa nu aveti de-a face cu violarea drepturilor de autor (copyright).
PHP Melody este "echipat" cu o functie automata de preluare a clipurilor de pe YouTube si MTV Music insa suporta si multe alte site-uri asemanatoare cu acestea.


Iata care sunt sursele:

Google, DailyMotion, Metacafe, MySpace, Veoh, Break.com, MyVideo.de, ClipFish.de, Current.com, Vimeo, Blip.tv, Trilulilu.ro, SevenLoad, FunnyorDie, Yahoo, Yahoo Music, MTVMusic, FileBox, Youku, Guba, Viddler, Imeem, Sina, LiveVideo, LiveLeak, OnMash, SuperVideo, Vaizdelis, Rutube, MusicMe, Travelistic, Revver, Joost, Spike, Megavideo, PhotoBucket, Musicplayon, 5min.com, Video.data.bg, Videoplayer.hu, Alloclips, Smotri, Vbox7, Livestream, Justin.tv si Ustream.


Pentru upload pe server suporta si reda urmatoarele formate audio si video:

FLV, AVI, MKV, DIVX, MOV, WMV, WMA, MP3, MP4, ASF, M4V, M4A, 3GP, 3G2


Motivele pentru care ai vrea un astfel de website:

  1.  Cel mai mic pret existent la aceasta ora pentru un astfel de script
  2.  Suport tehnic 6 luni gratuit de la creatorii scriptului
  3.  Link-uri SEO care se activeaza din panoul de control in cateva secunde
  4.  Importa videoclip-uri in modul embed automat ( adauga cateva mii in 10 minute)...
....si cel mai important: Locuri pentru reclame care sa-ti aduca PROFIT.


Adaugand mii de filmulete in 10 minute vei avea mii de link-uri unice generate, deci multe link-uri indexate. Vei fi "adanc" infipt in Google.Gazduire Web:

Arvixe Web Hosting este perfect pentru gazduirea scriptului PHP Melody.- Kalashnik21.com ofera servicii de instalare script, suport tehnic si mici modificari dupa caz.

- Foloseste pagina de contact de pe acest blog pentru ajutor sau adauga direct id-ul de messenger kalashnik21 in lista ta pentru mai multe informatii.Comentarii